Денси бюлетин
Количката е празна!
Количката е празна!
Денси - магазини за бяла и черна техника, домакински уреди и аксесоари

За Денси

1993г. - фирмата стартира внос на хладилници и фризери Snaige от Република Литва като създава и разширява дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. От 2000г. "ДЕНСИ" притежава изключителни права за разпространение на марката "Snaige" на територията на България.

2001г. - "ДЕНСИ" стартира внос на прахосмукачките Zelmer от Полша и богато разнообразие от дребни електроуреди Zelmer.

2001г. - внос на мини-готварски печки, кухненски аспиратори и конвектори с марката Davoline, производство на Klimatechniki S.A.- Гърция.

2003г. - на 13 Юни официално бе открит новият търговско-административен комплекс ДЕНСИ ЦЕНТЪР в Студентски град - София, бул. "Акад. Стефан Младенов" No 90 /до Зимен дворец на спорта/. В залите на Търговски център ДЕНСИ, изградени на две нива, е представена техниката, предмет на фирмен внос и дистрибуция.

2004г. - фирмата получава изключителни права за разпространение на електродомакинска и аудио-видеотехника с марката HYUNDAI

2005г. - участие в строителството на търговско-развлекателен център Central Mall в гр. Велико Търново

2006г. - Сертификат за качество на система за управление

2010г. - Участие в строителството на административен тръговски център Varna Towers.

днес - ДЕНСИ предлага широка гама електродомакински уреди от търговските марки Snaige, Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Philips, LG, Sencor, Saturn, Rohnson.

"ДЕНСИ" е член на Българската търговско-промишлена палата и е сред учредителите на АТЕА /Асоциация на Търговците на Електродомакинска и Аудиовизуална техника/.