Денси бюлетин
Количката е празна!

За Денси

1993г. - фирмата стартира внос на хладилници и фризери Snaige от Република Литва като създава и разширява дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. От 2000г. "ДЕНСИ" притежава изключителни права за разпространение на марката "Snaige" на територията на България.

1994г. - фирма "ДЕНСИ" разширява своята номенклатура с нова продуктова група- херметични хладилни компресори TEE- TECUMSEH /лиценз/ от Турция и екологични хладилни агенти от Solvay - Германия, задоволявайки нуждите на сервизните бази за хладилна техника в страната.

1999г. - "ДЕНСИ" е официален вносител на широка гама електроуреди Polar от Полша, с изключителни права за разпространение на продуктите Polar в България от 2000г.

2000г. - внос и разпространение на широк спектър от електрически, газови и комбинирани готварски печки Mastercook от завод "Wrozamet"- Полша като изключителен представител за страната.

2001г. - "ДЕНСИ" стартира внос на прахосмукачките Zelmer от Полша и богато разнообразие от дребни електроуреди Zelmer с изключителни права за разпространение на територията на България.

2001г. - внос на мини-готварски печки, кухненски аспиратори и конвектори с марката Davoline, производство на Klimatechniki S.A.- Гърция.

2003г. - на 13 Юни официално бе открит новият търговско-административен комплекс ДЕНСИ ЦЕНТЪР в Студентски град - София, бул. "Акад. Стефан Младенов" No 90 /до Зимен дворец на спорта/. В залите на Търговски център ДЕНСИ, изградени на две нива, е представена техниката, предмет на фирмен внос и дистрибуция.

2004г. - фирмата получава изключителни права за разпространение на електродомакинска и аудио-видеотехника с марката HYUNDAI

2005г. - участие в строителството на търговско-развлекателен център Central Mall в гр. Велико Търново

2006г. - Сертификат за качество на система за управление

днес - ДЕНСИ предлага широка гама електродомакински уреди от търговските марки Snaige, Indesit, Ariston, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Philips, LG, Sencor.

"ДЕНСИ" е член на Българската търговско-промишлена палата и е сред учредителите на АТЕА /Асоциация на Търговците на Електродомакинска и Аудиовизуална техника/.