Денси бюлетин
Количката е празна!
 

Месомелачка

Месомелачка Bosch MFW-1501

Цена: 119 00 лв.
113 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Bosch MFW-1550

Цена: 169 00 лв.
160 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Moulinex ME-4101

Цена: 99 00 лв.
94 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Rohnson R 508

Цена: 119 00 лв.
113 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Rohnson R-508B

Цена: 119 00 лв.
113 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Saturn ST-FP0095

Цена: 145 00 лв.
Налично!

Месомелачка Saturn ST-FP1098

Цена: 149 00 лв.
141 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Saturn ST-FP8090

Цена: 99 00 лв.
94 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Saturn ST-FP8090-T

Цена: 109 00 лв.
103 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Sencor SMG-4380

Цена: 129 00 лв.
122 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Sencor SMG-4382

Цена: 159 00 лв.
151 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Месомелачка Zelmer 886.5 Special edition

Цена: 89 00 лв.
84 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!