BD-R Verbatim 25GB 2x SL JC 43612

Изчерпано количество
SKU
16178
11,00 лв.

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Blue-Ray диск . Капацитет 25GB . Speed Disc - 2x. Jewel Case Disc. Тегло ( кг ): 0.09. Запис за рекордно кратко време 45 минути. Защита с Hard Coat за по-дълъг живот
Повече информация
марка Verbatim
Описание
Blu-ray дисковете (BD) са оптични дискове с висока плътност на записа, предназначени за съхраняване на цифрови данни, включително видео с висока разделителна способност (High Definition Video). BD получават името си от синя лазерна технология. Синият лазер е с дължина на вълната от 405 nm, в сравнение с дължина на вълната от 650 nm за DVD (червен лазер). Ползата от син лазер с къса дължина на вълната води до значително увеличаване на размера на данни на диска. BD предлагат от 3 до 5 пъти увеличение на капацитета за съхранение на стандартно записващо DVD. Позволява записването, пренаписване и възпроизвеждане на видео с висока разделителна способност ( HD).
Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини