ДОМАКИНСКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 1307

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, за офиса, за забавления и релакс.

 

А водещо в техниката за дома  е обзавеждането в кухнята. Дом без готварска печка, хладилник, фризер и пералня трудно се обитава. В помощ на домакинството са и съдомиялна машина и сушилня, прахосмукачка и парочистачка и всички дребни домакински уреди, които ни помагат да приготвим предпочитан вид храна или спестяват много ръчен труд.

 

В съвременните кухни все по-често се предпочитат уреди за вграждане в цялостни решения за обзавеждане и създаване на елегантен интериор с практичност и удобство. Фурни за вграждане, комбинирани със стъклокерамични плотове, съдомиялни за вграждане и абсорбатори, вписани в общата картина - едно завършено пространство, в което се чувстваме комфортно. Многообразието от възможности за комбинации на функции и размери дава известна свобода.

 

Малките домакински уреди - кухненски роботи, миксери, тостери, минирезачки (т.н.чопър). месомелачки и сокоизстисквачки, електрически ножове, скари, грилове, котлони и минипечки, кафемашини, кани и всякакви уреди за варене на пара, за сушене на плодове, за хот дог, за сладолед, за бебешки храни, ... неизброими са. И всички са полезни. Дали можем да намерим място за всички тях? Опитваме се да изберем все повече.

 

В помощ на домакинята са така уважаваните парочистачки и прахосмукачки - модели за сухо почистване, прахосмукачки с воден филтър, с парогенератор и перящи прахосмукачки. Окомплектовани с електрически или турбочетки, с HEPA филтър и множество аксесоари. Минипрахосмукачки за почистване на повърхности от прах и трохи. Изборът е ваш.

 

Избери домакинска техника от онлайн магазин ДЕНСИ.

 

Покажи още