Готварска печка

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 40

Филтри
на страница
Страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, а водещо в техниката за дома е обзавеждането в кухнята и на първо място несъмнено е  готварската печка,

 

Категориите готварски печки се определят според вида на плота за готвене и фурната за печене.

Друг основен параметър за избор са габаритните размери и отделеното пространство в домакинството.

 

Готварска печка с електрически котлони, печка със стъклокерамичен плот или комбинирана готварска печка на ток и газ във варианти с ширина 50 или 60 см.

Комбинацията от 4 електрически котлона може да има бързонагряващ котлон, стъклокерамичните плотове могат да съдържат разширяеми зони на нагряване, а комбинираните готварски печки на ток и газ са преимуществено с 2 газови горелки и 2 ел.котлона.

 

Готварска печка със статична или мултифункционална фурна - с електрически грил, с вентилатор, фурна с програматор за настройка на различни режими на печене, фурна с каталитични панели за самопочистване, с телескопични водачи за изваждане на тава или скара, все по-рядко - фурна с механичен грил.

 

Съвременните печки от енергиен клас А и по-висок спестяват на всяко домакинство част от сметките за консумирана електроенергия.

На печка със стъклокерамичен плот готвенето е по-чисто, отнема по-малко време и кухнята е по-приятна. Нашата препоръка е да се изполва такава печка.

 

Ценовият диапазон е от 300 до 1100 лв.  в зависимост от функциите на готварската печка и търговската марка.

 

Избери готварска печка от онлайн магазин ДЕНСИ.

Покажи още