Денси бюлетин
Количката е празна!
Количката е празна!
Денси - магазини за бяла и черна техника, домакински уреди и аксесоари
 

Караоке система

Караоке система Avcrowns CH-1012 Преносима

Цена: 139 00 лв.
132 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Avcrowns CH-T30 преносима

Цена: 269 00 лв.
255 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Avcrowns CH-V4202 преносима

Цена: 69 00 лв.
65 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Avcrowns ZQS-3203

Цена: 39 90 лв.
37 91 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Avcrowns ZQS-4216 преносима

Цена: 63 00 лв.
59 85 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Cyberlife HY-01 MP3 Bluetooth Cydhyteam

Цена: 69 90 лв.
66 41 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Cyberlife V-153 MP3 FM

Цена: 149 00 лв.
141 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Cydhyteam HY-01 MP3/FM

Цена: 69 90 лв.
66 41 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Damar K-28

Цена: 259 00 лв.
246 05 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Sencor SSS-3200 KIDS

Цена: 129 00 лв.
122 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Караоке система Sencor SSS-3600 KIDS

Промо цена: 145 00 лв.

Цена: 159 00 лв.

Налично!

Караоке система Sencor SSS-3700

Промо цена: 319 00 лв.

Цена: 349 00 лв.

Налично!

Караоке система Thunder THS-B801

Цена: 125 00 лв.
118 75 лв.  -5% онлайн!
Налично!