Едра техника

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 394

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, за офиса, за забавления и релакс.

 

А водещо в техниката за дома е обзавеждането в кухнята. Дом без готварска печка, хладилник, фризер и пералня трудно се обитава. В помощ на домакинството са и съдомиялна машина и сушилня, прахосмукачка и парочистачка и всички дребни домакински уреди, които ни помагат да приготвим предпочитан вид храна или спестяват много ръчен труд.

 

Хладилници - хладилник с фризер, хладилник с горна камера, хладилник с вътрешна камера, двуврат хладилник Side by Side, с 1 или 2 компресора, саморазмразяващ се, цветен хладилник - такова многообразие за избор. Изберете хладилника по предпочитание за вид, размер или търговска марка, по енергийна консумация. Възможностите са големи.

 

Хладилни витрини, витрини за вино и минибарове - категории, ориентирани за търговски обекти.

 

Готварски печки с електрически котлони, печка със стъклокерамичен плот или комбинирана готварска печка на ток и газ във варианти с ширина 50 или 60 см.

 

Съвременните печки от енергиен клас А и по-висок спестяват на всяко домакинство част от сметките за консумирана електроенергия. На печка със стъклокерамичен плот готвенето е по-чисто, отнема по-малко време и кухнята е по-приятна. Нашата препоръка е да се изполва такава печка.

 

Пералните - многобразие от комбинации на капацитет от 5 до 9 кг, обороти на центрофуга от 400 до 1600 об/мин, с автоматична везна за контролиране на консумацията на вода, с икономични и еко програми, с допълнителни бутони за отложен старт и много други функции за различните модели.

 

Перални със сушилни, перални със супер тих инверторен мотор, пране с пара - въпрос на избор и цена.

 

Съдомиялни свободностоящи и настолни за различен брой комплекти, с ширина 45 и 60см - за по-малки и по-големи кухни.

 

В съвременните кухни все по-често се предпочитат уреди за вграждане в цялостни решения за обзавеждане и създаване на елегантен интериор с практичност и удобство.

Фурни за вграждане, комбинирани със стъклокерамични плотове, съдомиялни за вграждане и абсорбатори, вписани в общата картина - едно завършено пространство, в което се чувстваме комфортно. Многообразието от възможности за комбинации на функции и размери дава известна свобода.

 

В помощ на домакинствата е бойлерът - уред, който гарантира ежедневния ни комфорт в кухнята и банята. Бойлери за вертикален и хоризонтален монтаж, проточни бойлери, бойлери за монтаж под мивка, бойлери на ток и газ. При необходимост могат да се изпълняват и поръчки за вместимости над стандартните, разпространени в търговската мрежа.

 

Избери едра домакинска техника от онлайн магазин ДЕНСИ.

Покажи още