Как да пазаруваме онлайн

Ако вече сте стигнали до тази инструкция, то значи, че вече сте прегледали някоя от нашите  страници.

Бутон Категории е първи в редицата бутони под логото на Денси. Продуктите в сайта densi.bg са класифицирани в категории по предназначение и не е трудно да се направи избор.  Филтрите по някои от критериите могат да стеснят зоната на търсене.

Избирайки дадена стока, в страницата на продукта можете да видите в кой от търговските обекти ДЕНСИ може да се намери, ако предпочитате да направите покупка на място в даден магазин. Данните в сайта се обновяват периодично. Възможна е промяна на условията за наличност или цена в даден момент. Цените на продуктите са в лева с включен данък добавена стойност. При покупка от сайта densi.bg можете да спечелите търговска отстъпка от цената на дребно в търговски обект. Изключение правят промоционалните стоки, на чиито цени не се начисляват отстъпки.

Цената на доставка се начислява допълнително и зависи от вида на стоката и адреса на доставка. Нейната стойност ще видите при изготвяне на поръчка.

Стартирайте поръчката с избор на бутон Добави в количката. Можете да продължите с пазаруването или да завършите Вашата поръчка. Ако изберете завършване на поръчката, ще видите временното съдържание на пазарната количка. Вашият избор може да бъде променян до момента на приключване на заявката. 

Следвайте инструкциите на сайта и завършване на поръчката няма да отнеме време.

За да приемем Вашата поръчка, необходимо е да попълните формата с Лични данни и да изберете начин на  плащане. При избор на плащане с банкова карта ще трябва да въведете данни за Вашата карта.

Ако получателят е юридическо лице, моля попълнете правилно необходимите данни за фактура.

За да можете да ползвате услугите на densi.bg за извършване на доставка на стоки, необходимо е да се запознаете с

Общи условия за ползване на услугите на densi.bg и да декларирате съгласието си с тях. В случай, че не декларирате съгласие, поръчката Ви ще бъде прекъсната.

Моля, попълвайте коректно всички данни. Моля, в полето Телефон изписвайте актуален телефонен номер за връзка, на който наш служител може да се свърже с Вас за уточняване на време и начин на доставка. В случай на недостатъчна наличност от дадена стока или друг технологичен проблем, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на други условия на доставка. В полето Коментар на пазарната количка можете да зададете уточняващи указания.

След приключване на поръчката ще получите съобщение с нейния номер на e-mail адреса, който сте посочили.

При доставка стоките, коите са заявени, се придружават от всички необходими документи за обслужване, експлоатация и гаранция, включително фактура и документ за извършено плащане.

Приятно пазаруване Ви пожелава екипът на ДЕНСИ.