Дребни уреди

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 785

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, за офиса, за забавления и релакс.

А водещо в техниката за дома е обзавеждането в кухнята.

 

Малките домакински уреди - микровълнови фурни, хлебопекарни, фритюрници, кухненски роботи, миксери,тостери, минирезачки(т.н.чопър). месомелачки и сокоизстисквачки, електрически ножове, скари, грилове, котлони и минипечки, кафемашини, кани и всякакви уреди за варене на пара, за сушене на плодове, за хот дог, за палачинки, за сладолед, за бебешки храни, ... неизброими са. И всички са полезни.

 

Някои от дребните уреди (пасатори) имат приспособления за монтаж на стена и могат да спестят така необходимата ни площ на кухненския плот. Дали можем да намерим място за всички тях? Опитваме се да изберем все повече.

 

Диспенсер за вода - топла и студена - зареждаме галон с минерална вода и ползваме дни наред. 

 

В помощ на домакинята са така уважаваните парочистачки и прахосмукачки - модели за сухо почистване, прахосмукачки с воден филтър, с парогенератор и перящи прахосмукачки. Окомплектовани с електрически или турбочетки, с HEPA филтър и множество аксесоари. Минипрахосмукачки за почистване на повърхности от прах и трохи.

 

И тези от нас, които предпочитат спортно елегантен стил на обличане, прибягват до помощта на малката ютия с пара - голям помощник да изглеждаме добре.

Ютии с паров удар, с вертикална пара, с антикапкова система, с антикалк за борба с варовика в районите с твърда вода - многообразие от функции.

 

Шевни машини за тези, които обичат да контролират облеклото си и намират време за едно толкова специфично занимание. Шевната машина може да бъде много полезна, ако решим да променим модел на дреха, за да бъде актуална.

А защо не и да създадем уникална дреха, с която да се чувстваме неповторима.

Изборът е ваш.

 

Избери дребни домакински уреди от онлайн магазин ДЕНСИ.

Покажи още