Денси бюлетин
Количката е празна!
Количката е празна!
Денси - магазини за бяла и черна техника, домакински уреди и аксесоари
 

Хлебопекарна

Хлебопекарна Gorenje BM-1210 BK

Цена: 189 00 лв.
Налично!

Хлебопекарна Gorenje BM-910 WII

Цена: 139 00 лв.
Налично!

Хлебопекарна Muhler MBM-1502

Цена: 169 00 лв.
160 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Хлебопекарна Rohnson R-2094

Цена: 149 00 лв.
Налично!

Хлебопекарна Rohnson R-2098

Цена: 189 00 лв.
179 55 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Хлебопекарна Rohnson R-2099

Цена: 179 00 лв.
Налично!

Хлебопекарна Sencor SBR-0770WH

Промо цена: 179 00 лв.

Цена: 199 00 лв.

Налично!

Хлебопекарна Sencor SBR-1032SS

Цена: 135 00 лв.
128 25 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Хлебопекарна Sencor SBR-1040WH

Цена: 149 00 лв.
Налично!

Хлебопекарна Sencor SBR-930SS

Цена: 145 00 лв.
137 75 лв.  -5% онлайн!
Налично!

Хлебопекарна Tefal PF210138

Цена: 189 00 лв.
Налично!