Хладилник

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 86

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, а водещо в техниката за дома е обзавеждането в кухнята. Дом без хладилник и фризер  трудно се обитава.

 

Хладилници - хладилник с фризер, хладилник с горна камера, хладилник с вътрешна камера, двуврат хладилник Side by Side, с 1 или 2 компресора, саморазмразяващ се, цветен хладилник - такова многообразие за избор.

 

Хладилник от енергиен клас А, А+ и А++ за консумация на електроенергия - спестете на домакинството от сметките за ток с избор на хладилник от по-висок енергиен клас.

 

Хладилници с ледогенератор, диспенсер за студена вода или и двете, хладилник с минибар - едно допълнително удобство в горещите летни дни. И не само тогава - приготвянето на напитка с лед ще ви отнеме няколко секунди.

 

Хладилници Snaige с цветни огледални врати от закалено стъкло в черно, червено и бяло с елегантен дизайн и отлични характеристики.

 

Изберете хладилника по предпочитание за вид, размер, търговска марка или енергийна ефективност. Възможностите са големи.

 

Хладилни витрини, витрини за вино и минибарове - категории, ориентирани за търговски обекти.

 

Купи хладилник от онлайн магазин ДЕНСИ

Покажи още