Уреди за вграждане

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 112

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, а водещо в техниката за дома е обзавеждането в кухнята.

 

В съвременните кухни все по-често се предпочитат уреди за вграждане в цялостни решения за обзавеждане и създаване на елегантен интериор с практичност и удобство.

Фурни за вграждане, комбинирани със стъклокерамични плотове, съдомиялни за вграждане, перални за вграждане и абсорбатори, вписани в общата картина - едно завършено пространство, в което се чувстваме комфортно.

 

Плотовете за вграждане могат да бъдат т.н. двойки (с ширина 30 см) и четворки (~60 см).

Варианти на плот за вграждане с ширина 30 см: 2 ел.котлона, стъклокерамичен плот с 2 нагревателни зони, с 1 зона тип скара, с 1 нагревателна зона и 1 газова горелка.

Варианти на плот за вграждане ~60 см: стъклокерамичен плот с 4 нагревателни зони, по-рядко срещан вариант е стъклокерамичен плот с 3 нагревателни зони, 2 нагревателни зони и 2 газови горелки, 1 нагревателна зона и 3 газови горелки. Модели с 4 нагревателни зони могат да имат разширяеми зони на две от тях.

 

Фурни за вграждане: статични и мултифункционални - с ел. грил, вентилатор, модели с програматор, с таймер, модели с цифров дисплей, с каталитични панели за самопочистване, с телескопични водачи за тава или скара, модели с термосонда за контрол на печенето.

 

Съдомиялни за вграждане - предназначени за измиване от 8 до 12 комплекта съдове с ширина на вградените уреди 45 или 60 см. Съдомиялните могат да бъдат с частично или изцяло скрит панел за управление.

Пералня за вграждане, хладилник и фризер за вграждане са уреди за монтаж изцяло под готварския плот на кухнята с ширини до 60 см.

 

Многообразието от функции и размери дава известна свобода. Диапазонът в ценовите нива е голям. И изборът е ваш.

 

Избери уреди за вграждане от онлайн магазин ДЕНСИ.

Покажи още