IT ПРОДУКТИ

Филтри
на страница

Артикули 1-20 от 742

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома


В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, за офиса, за забавления и релакс.

 

Цифрова е по-голямата част от заобикалящата ни техника. Определяме като IT продукти всички стационарни и  мобилни устройства за съхранение, обработка и пренос на данни. Най-често така наричаме компютърната техника и периферните устройства, с които изграждаме цели системи. Днес трудно можем да си представим офис без IT техника, бизнес мероприятие без мобилен компютър, комуникации без мобилен телефон и рутер, забавления на закрито без участие на мултимедийно устройство.

С мобилен компютър образоваме децата си, с таблет се забавляват и опознават света, проектори и мултимедийни плейъри участват и в бизнес мероприятия и в домашно кино. А всички онези малки и по-големи устройства - от малките памети през мишката до големите монитори и екрани само ни помагат да създаваме и ползваме огромното количество информация в света на данните.

Да не забравяме, че все по-често добрата стара книга с цветни илюстрации се измества от съвременните четци на електронни книги, побиращи огромно количество литература в малката си памет.

Покажи още