Прахосмукачка

Филтри
на страница

Артикули 1-19 от 84

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома. Безспорно уредите в кухнята са най-важни за бита, но всяко домакинство притежава уреди за поддържане на ред и чистота, така необходима за здравето на всеки от нас. 

 

В помощ на домакинята са така уважаваните прахосмукачки: модели за сухо почистване, прахосмукачки с воден филтър, прахосмукачки с парогенератор и перящи прахосмукачки. Окомплектовани с турбочетка или електрическа четка, с HEPA филтър за филтриране на микроскопичните частици прах и с множество аксесоари. Прахосмукачки с контрол на мощността, с Park System. с функция за ароматизиране на въздуха при обръщане посоката на въздушната струя.

 

Прахосмукачките могатда бъдат модели с книжни торбички, с торбички SAFBAG, с постоянни торби или прахосмукачки с контейнер за събиране на прах.

 

Прахосмукачките с воден филтър улавят и задържат и микроскопичните частици прах да не се върнат в почистваното помещение,

 

Перящите прахосмукачки са конструирани с 6 нива на филтрация на въздуха, а допълнителните аксесоари позволяват и събиране на течности.

 

Модел прахосмукачка Zelmer има функция на парогенератор за по-добро почистване на устойчиви петна с пара.

 

Прахосмукачките робот сами обхождат помещението, изготвят си трасе за оптимално покриване на цялата площ и сами се грижат за презареждане на акумулаторните си батерии на зарядното устройство, което всеки път намират. Някои модели разпознават прагове и стълби и внимават да не попаднат в някакъв капан.

 

Минипрахосмукачки, т.н. електрически метли, са предназначени за почистване на повърхности от прах и трохи. Има модели за кола, работещи със захранване от запалката на автомобила.

 

Препоръчваме прахосмукачки Zelmer като модели с голяма смукателна мощност.

 

Изборът е ваш.

 

Избери прахосмукачка от онлайн магазин ДЕНСИ.

Покажи още