Хладилник Liebherr CBNes 5167

Изчерпано количество
SKU
18781
3099,00 лв.

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Обем хладилна част 346 л NO FROST . фризер с обем 141 л, регулация с DuoCooling. 2 BIO FRESH зони с отделна настройка. LCD дисплей със сензорно управление. Ледогенератор, свързан с водопровода. SoftSystem плавно затваряне на вратите. Чекмеджета на телескопични релси. LED интериорно осветление. Размери (В/Ш/Д): 202 х 75 х 63 см. Цвят ИНОКС
Повече информация
марка Liebherr
Описание
NoFrost на Liebherr е експертна хладилна технология, която гарантира дългосрочна свежест. Храната се замразява с охладен рециркулиращ въздух и всяка влажност се отстранява. Фризерът винаги е свободен от лед, а храната вече не е замръзнала.
Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини
Продукти от същата категория