Хладилник Liebherr CBNgb 3956

Изчерпано количество
SKU
18774
1899,00 лв.

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Обем хладилна част 274 л.. Автоматично размразяване . Обем фризер NO FROST 111 л.. Отделение BIO FRESH 93 л.. Три температурни зони. Електронно управление MagicEye. Динамично охлаждане. Поставка за бутилки. Размери 201 х 60 х 64.5. Инетрфейс HomeDialog. Цвят ЧЕРНО СТЪКЛО
Повече информация
марка Liebherr
Описание

Две чекмеджета BioFresh на телескопични шини, фризер NoFrost - замразяване с охладен циркулиращ въздух, зона DrySafe с ниска влажност - идеална за съхранение на месо, риба, млечни продукти, зона HydroSafe с по-висока влажност за плодове и зеленчуци, електронно управление MagicEye със сензорно обслужване осигурява точно до градус поддържане на избрани температури. Дръжката е скрита зад стъклото, устойчиво на надраскване. Система SoftSystem омекотява движението при затваряне на вратата, която се затваря автоматично при отваряне до 45°. Елегантно оборудване GlassLine, устойчиво на счупване и надраскване, рафтове от матирано закалено стъкло, привлекателна лайстна от благородна стомана.

Цена за мостра 1699

Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини
Продукти от същата категория