Хладилник Liebherr T-1404

На склад
SKU
22473
549,00 лв.
Лизингов калкулатор

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Обем хладилна част 106 л. . Обем камерна част 15 л. . Автоматично размразяване . Време за съхранение при повреда 10 ч . Стъклени полици . Вградена дръжка . Размери 85 х 50.1 х 62 см
Повече информация
марка Liebherr
Описание

ГаранцияПлюс (GarantiePlus)!

Всеки, който е избрал уред от домакинската гама Либхер, получава възможност за  удължаване от 3 години към стандартните 2 години гаранция, предоставена от производителя, както и 10-годишна гаранция на компресора.

  • Удължената гаранция е за  всички домакински уреди, които са закупени в периода 1 Януари 2024 до 12 Януари 2025 година.
  • Регистрацията за уреди за 5 години гаранция, може да се направи тук: https://home.liebherr.com/getplus
  • Регистрацията за удължаване на гаранцията на вашия уред е възможна до 24 месеца от датата на закупуване.
  • ГаранцияПлюс на Либхер важи само за уреди, които се използват в домашни условия на територията на България и са закупени за първи път от Либхер или от оторизиран от Либхер търговец, търговско дружество, регистрирано в България.
Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини
Продукти от същата категория