Лепило Loctite Супер Бонд

Изчерпано количество
SKU
21625
1,99 лв.

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Подходящо за: . порцелан, метал, гума, кожа, дърво, пластмаса (без PE/PP), хартия. . Свойства: . Универсално течно лепило, идеално за непорести повърхности . Водоустойчиво и устойчиво на миене в съдомиялна машина . Залепва за секунди . Издържа голямо натоварване . Остава прозрачно след изсъхване . Лесно отваряща се, самопробиваща капачка, която предотвратява запушването . Подходящо за повечето повърхности* . Без разтворители . *С изключение на полиетилен (PE), полипропилен (PP), автостъкла, стиропор® и синтетични нишки.
Повече информация
марка Loctite
Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини
Продукти от същата категория