Лепило Loctite Супер Бонд пауър гел

Изчерпано количество
SKU
21626
2,20 лв.

Експресна доставка

Възползвай се от експресна доставка в рамките на София. Стойността на услугата е индивидуална и зависи от вида на уреда и адреса на доставка. Виж повече

Взимане от магазин

При завършване на поръчката можеш да избереш опция за вземане на продукта от наш магазин. Услугата е безплатна и е без допълнителни такси.

Характеристики
Подходящо за:. кожа, гума, дърво, метал, порцелан, хартия, пластмаса.. Свойства:. Формула, предотвратяваща капенето и потичането. Идеално за порести и вертикални повърхности. Залепва за секунди. Позволява корекции. Запълва малки неравности. Издържа голямо натоварване. Удароустойчиво и водоустойчиво. Остава прозрачно след изсъхване. Лесно отваряща се, самопробиваща капачка, която предотвратява запушването. Подходящо за употреба върху повечето повърхности*. Без разтворители. *Освен полиетилен (PE), полипропилен (PP), автостъкла, стиропор® и синтетични нишки.
Повече информация
марка Loctite
Купи на кредит

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Наличност по магазини
Виж наличност по магазини
Продукти от същата категория