Пералня

Филтри
на страница

7 Артикули

Филтри
на страница

ДЕНСИ - онлайн магазин за техника за дома

 

В съвременния свят животът ни е немислим без техниката за дома, а един от най-важните уреди в домакинството е пералнята. В дом без пералня домакинята е обречена на часове изморителен ръчен труд.

 

Пералните с предно и горно зареждане - многобразие от комбинации на функции и параметри:

капацитет на прането от 5 до 9 кг, обороти на центрофугата от 400 до 1600 об/мин, перални с електронен програматор, с дисплей, показващ различни параметри, перални с автоматична везна за контролиране на консумацията на вода, с икономични и еко програми, с допълнителни бутони за отложен старт и много други функции за различните модели.

 

Перални с консумация на електроенергия за енергиен клас от А до А+++. Препоръчваме по-висок енергиен клас за намаляване на сметките за ток на домакинството и икономия на електроенергия.

 

Перални със сушилни, със супер тих инверторен мотор, перални с програми за пране с пара.

 

В зависимост от отделеното пространство може да се избере пералня с предно зареждане - със стандартни размери или плитка в дълбочина към стената или пералня с горно зареждане на прането. Този избор е най-лесният.

Големият спор е кой параметър е по-важен за домашното пране - капацитет на прането или обороти на центрофугата? Това зависи и от многолюдността на семейството, професионална ангажираност, малки деца с много дрешки за ежедневно изпиране и възможността за изсушаване. Пране, центрофугирано на по-малки обороти, остава по-влажно.

 

Изборът на конкретен модел зависи и от ценовия клас, към който се ориентирате, а диапазонът е много голям: от 300 до 1400 лв.

 

Купи пералня от онлайн магазин ДЕНСИ

 

Покажи още